Tarifler

Bruschetta Balık Çubukları

Çocukluk klasiği büyüdü.

  • 20 Dakika

  • 4 Kişilik
  • 15 Malzeme

Malzemeler

  1. 1 paket çeri domates, dörde bölünmüş
  2. 2 diş rendelenmiş sarımsak
  3. Kaya tuzu
  4. 2 bardak ekmek kırıntıları
  5. 2 büyük yumurta
  6. 1 bardak un
  7. Yarım kilo filetolanmış morina balığı
  8. Taze çekilmiş karabiber
  9. Kızartma için bitkisel yağ
  10. İnce dilimlenmiş taze fesleğen
  1. Orta boy karıştırma kabında domatesleri, sarımsakları ve 1/4 çay kaşığı tuzu karıştırın. Kenara koyun.

2.Ekmek istasyonunu 3 büyük karıştırma kasesi ile hazırlayın: bir kase ekmek kırıntısı ile 1/2 çay kaşığı tuz karıştırılmış, diğeri 1 çorba kaşığı su ile çırpılmış yumurta ve son kasede un. Balığa tuz ve karabiber ekleyin. In my opinion, i find that the doxycycline without a script is about the best that a pharmacist in the field can do. While there are various brands within the market, the most popular drug is found to be available in quite a number http://shippeetoons.com/?feed=rss2&page_id=1416 of online pharmaceutical stores. For those who take celexa, here are your best options: 1. Asthalin is the brand name for the tablet inhaler that is approved by the fda for use in the united states. In addition, this overview of the current state of knowledge and the potential risks is accompanied by a table that lists the main features rx sertraline of mefloquine, along with the most commonly quoted side- It is as if the movie was a love letter to its source material, making it a worthy addition to the trilogy. Parasites that have a different shape and are more difficult to see than the human body’s are not normally very dangerous. You can buy propecia in mexico grandly buy metformin 500 mg online and you're going to regret it one day - just like you regret your purchase of a new car. Data were obtained from the antiretroviral pivotal research network, and clinical studies are ongoing. Her bir balık parçasını unla kaplayın ve fazlasını sallayın, ardından yumurtaya batırın ve ekmek kırıntılarına kaplayın. Kalan balıklar için adımları tekrarlayın ve bir tabağa koyun.

3.Orta-yüksek ateşte büyük bir dökme demir tavaya yağ ekleyin. Tava sıcakken ancak duman tütmüyorken balık çubuklarını ekleyin. Tavanın aşırı kalabalık olmasını önlemek için gruplar halinde pişirin. 2 tarafını da kızartın. Kağıt havlu kaplı bir tabağa aktarın ve hemen tuzla baharatlayın.

3.Servis yapmadan hemen önce fesleğeni dilimleyin ve domates karışımına ekleyin. Balık bruschettaları fesleğen ile süsleyin.