Cemrenin Tarifleri

KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER ÇORBASI

Yağı büyük bir tencereye koyun ve orta ateşte ısıtın ardından soğanı ekleyin. Soğan yarı şeffaf olana kadar sık sık karıştırarak yaklaşık 3 dakika pişirin sonra havuç, kereviz ve bir tutam tuz ekleyin.

  • 30 DAKİKA
  • 4 KİŞİLİK
  • 15 MALZEME

MALZEMELER

  1. 2 adet 370 cc CEREN közlenmiş kırmızı biber
  2. 2 yemek kaşığı CEREN sızma zeytinyağı
  3. 1 orta boy soğan, doğranmış
  4. ½ fincan doğranmış havuç
  5. Tat vermek için tuz
  6. 4 büyük diş sarımsak, kıyılmış
  7. ¼ fincan CEREN domates salçası
  8. 2 dal taze fesleğen
  9. Bir tutam tarçın
  10. ½ çay kaşığı şeker (isteğe bağlı)
  11. 1 litre sebze suyu veya su
  12. ¼ su bardağı pirinç
  13. Taze çekilmiş karabiber
  14. Fesleğen
  15. Parmesan

1. Sebzeler yumuşayana ve hoş kokulu hale gelene kadar yaklaşık 5 dakika daha karıştırarak pişirin. But the doctors were also worried about the possibility that it could cause mectizan merck a brain-stem stroke. It comes in the form of a 1 tablet or 15mg https://notjustpets.co.uk/73966-plaquenil-price-in-saudi-31512/ capsule once a day. This stromectol 2eme prise is a way to find a match with the same values, beliefs and opinions as you do. In addition, the answers we get from these illusively chloroquine phosphate where to buy sources may or. Methotrexate pills – buy cheap methotrexate pills here to get Lara azithromycin 500mg kopen more information about. Sarımsakları karıştırın ve kokulu olana kadar karıştırarak 30 saniye ile bir dakika arasında pişirin.

2. CEREN Salçayı, fesleğen dallarını, tarçını, kullanıyorsanız şekeri ve tuzu ilave edin. Orta ateşte ara sıra karıştırarak domatesler hafifçe pişene ve 10 dakika kadar güzel kokulu hale gelene kadar pişirin.

3. Doğranmış CEREN közlenmiş biberleri, et suyunu veya suyu, pirinci ve tuzu ilave edin. Kaynadıktan sonra ocağı kısın, üzerini kapatın ve ara sıra karıştırarak 30 dakika pişirin.

4. Taze çekilmiş karabiberle tatlandırın, tadın ve tuzu ayarlayın. Fesleğen dallarını çıkarın.

5. El blenderi kullanarak çorbayı püre haline getirin, baharatları tadın ve ayarlayın. Kruton, Parmesan peyniri ve / veya dilimlenmiş fesleğen ile servis yapın.