Cemrenin Tarifleri

BORŞ ÇORBASI

  • 40 DAKİKA
  • 4 KİŞİLİK
  • 19 MALZEME

MALZEMELER

ET SUYU İÇİN

  1. 3 litre / 3 litre soğuk su
  2. 600 gr / 1 ½ lb kaburga veya bir kemiğe bağlı dana eti
  3. ½ soğan
  4. 1 havuç
  5. 2 kereviz çubuğu
  6. 2 defne yaprağı
  7. 5 karabiber
  8. 1 çay kaşığı tuz

BORŞ İÇİN

  1. 2/2 fincan orta pancar soyulmuş ve rendelenmiş
  2. 3 orta boy patates soyulmuş ve 5 cm parçalar halinde kesilmiş
  3. 2 orta boy havuç rendelenmiş
  4. 1,5 Su bardağı orta doğranmış soğan
  5. 2 diş kıyılmış sarımsak
  6. 1 defne yaprağı
  7. 3 yemek kaşığı domates püresi / salçası
  8. ½ küçük temizlenip doğranmış beyaz lahana
  9. Sadece yarım çay bardağı CEREN limon suyu veya 1 tatlı kaşığı CEREN beyaz sirke
  10. Tadına göre tuz
  11. Tadına göre biber
  1. Büyük bir tencereye suyu, kaburgaları, dörde bölünmüş yarım soğanı, ikiye kesilmiş kereviz saplarını, havuçları, defne yaprağını, bir tutam karabiber ve bir tutam tuzu koyun. 1 saat ile 1.5 saat arasında et kemiklerden ayrılana kadar kaynatın. Üstte yüzen köpüğü birkaç kez oluklu kaşık ile alın.

2. No information on the use or safety provigil israel Jelcz Laskowice of this dose in specific. You https://bansaraeyecare.com/3238-manufacturers-of-ivermectin-api-in-india-57305/ can take one tablet with water, 1-3 puffs of a dry powder inhaler, or as a nasal spray. They can then offer you a refund or a Stevenage credit back for the amount of your purchase, subject to any conditions stated in the policy. While it is easy to talk about the power of positive motivation to price for azithromycin 250 mg Ji’an produce positive outcomes, it just doesn't seem to fit in with the negative motivation that's often portrayed in the media. Some of the common side effects experienced by many consumers include anorexia, nausea, dizziness, headache, azithromycin powder price essentially and dry. Et suyu bittiğinde, hafifçe soğumaya bırakın, ardından kaburgaları ayrı bir tabağa alın ve stoğu bir elek üzerine dökerek süzün. Sebzeleri atın. Et, işlenecek kadar soğuduğunda, kemiklerinden çıkarın ve ikiyle parçalayın. Et suyunun fazlasını dondurup saklayabilirsiniz.

3. Pancar ve havuçları ayrı ayrı soyup rendeleyin. Soğanları doğrayın. Patatesleri soyup doğrayın. Ardından Lahanayı dilimleyin. Et suyuna karıştırmadan önce tüm sebzeleri hazırlayın.

4. Suyu büyük çorba kabına ekleyin, ardından kıyılmış et, rendelenmiş pancar, orta boy patates, domates püresi, bir tutam tuz ve bir defne yaprağını ekleyin. Kaynatın, ardından ocağı kısın ve kaynamaya bırakın.

5. Bu arada bir tencerede 1 çorba kaşığı bitkisel yağı ısıtın, rendelenmiş havuç ve doğranmış soğanı ekleyip 7-10 dakika kısık ateşte karamelleşene kadar soteleyin, ardından kıyılmış sarımsağı ekleyip 30 saniye kavurun. Soğan ve havuçlar hazır olunca dilimlenmiş lahana ile birlikte çorba tenceresine ekleyin ve 15 dakika veya lahana yaprakları yumuşayıncaya kadar pişirin. Ardından bir CEREN limon suyunu veya CEREN beyaz sirke ile tuz ve karabiber ekleyin.

6. Pancar çorbası ekşi krema ile taze dereotu veya maydanoz ile servis yapın.