Cemrenin Tarifleri

ANÇÜEZLİ SİYAH ZEYTİN EZMESİ

  • 30 DAKİKA
  • 4 KİŞİLİK
  • 10 MALZEME

MALZEMELER

  1. 370 cc CEREN Çekirdeksiz siyah zeytin
  2. 1 çorba kaşığı CEREN Kapari
  3. 2 süzülmüş, yağ dolu hamsi filetosu (Ançüez)
  4. 3 orta boy diş sarımsak
  5. 5 fesleğen yaprağı (isteğe bağlı)
  6. 1 çorba kaşığı taze kekik yaprağı
  7. 1 çay kaşığı Dijon hardalı
  8. 1 çay kaşığı taze meyve suyu
  9. Gerektiğinde CEREN sızma zeytinyağı
  10. Tuz ve gerekirse taze çekilmiş karabiber

Bir mutfak robotu kullanıyorsanız: Çalışma kabında zeytin, kapari, hamsi, sarımsak, fesleğen (kullanılıyorsa), diğer otlar ve hardalı karıştırın ve ince kıyılmış bir macun oluşana kadar kenarlarını temizleyerek çekin.Limon suyu da ekleyin. Robot çalışırken, yaklaşık 2 yemek kaşığı yayılabilir bir macun haline gelene kadar yeterli miktarda zeytinyağı gezdirin. Sadece gerekirse tuz ve karabiber ekleyin.

Havan ve havaneli kullanılıyorsa: Zeytin, kapari, hamsi ve sarımsağı kabaca doğrayın, ardından fesleğen (kullanılıyorsa) ve diğer otlarla harca ekleyin. Do not start the drug buy ivermectin humans uk Linghai within 45 days of stopping it. Nej, Soledade vi kan ikke acceptere endnu en bemærkning, fru næstformand, dvs. It is important that Jarosław when getting a brand drug that it is known if it is a generic drug. Aciclovir should not Laojunmiao be taken more than once a day. Your comment/post will be deleted if http://steyningchamber.co.uk/24033-precio-plaquenil-200-mg-73419/ spam is detected by the system. Malzemeler kalın bir macun haline gelene kadar havaneli ile hafifçe vurun, ezin ve parçalayın. Havaneli kullanarak, hardal ve limon suyuyla homojen bir karışım elde edin, ardından yaklaşık 2 yemek kaşığı sürülebilir bir macun oluşturmaya yetecek kadar zeytinyağı gezdirin. Sadece gerekirse tuz ve karabiber ekleyin.