KİMYONLU ERİŞTELİ KUZU ETİ

1 SAAT 4 KİŞİLİK 20 MALZEME MALZEMELER Erişte 4 Kişilik ev yapımı elle çekilmiş erişte (veya geniş buğday erişte) Baharat

TAHİNLİ TATLI PATATES SALATASI

40 DAKİKA 4 KİŞİLİK 14 MALZEME MALZEMELER 3 tatlı patates, soyulmuş ve Kuşbaşından biraz büyük parçalar halinde kesilmiş 3 yemek

KIZARMIŞ MERCİMEK KÖFTESİ

20 DAKİKA 4 KİŞİLİK 16 MALZEME MALZEMELER 175 gr CEREN Kırmızı Mercimek 225 gr CEREN Bulgur İnce doğranmış 1 soğan

ANÇÜEZLİ SİYAH ZEYTİN EZMESİ

30 DAKİKA 4 KİŞİLİK 10 MALZEME MALZEMELER 370 cc CEREN Çekirdeksiz siyah zeytin 1 çorba kaşığı CEREN Kapari 2 süzülmüş,

BORŞ ÇORBASI

40 DAKİKA 4 KİŞİLİK 19 MALZEME MALZEMELER ET SUYU İÇİN 3 litre / 3 litre soğuk su 600 gr /

KLASİK EV YAPIMI KIYMALI FASULYE YEMEĞİ

3-4 SAAT 4 KİŞİLİK 18 MALZEME MALZEMELER Yemek kaşığı CEREN zeytinyağı 1 büyük soğan, doğranmış 900 g yağsız kıyma 1/4

AKDENİZ USULÜ HUMMUS TABAĞI

10 DAKİKA 4 KİŞİLİK 10 MALZEME MALZEMELER 1 fincan pişmiş kinoa 2 su bardağı bebek ıspanağı ½ dilimlenmiş kırmızı soğan

BASMATİ PİRİNÇLİ LİMONLU HARİSSA SOSLU TAVUK

Marine için zeytinyağı, sarımsak, limon suyu, biberiye, kırmızı biber, CEREN Yeşil Harissa sos, tuz ve biberi kilitli torba içine koyun.

KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER ÇORBASI

Yağı büyük bir tencereye koyun ve orta ateşte ısıtın ardından soğanı ekleyin. Soğan yarı şeffaf olana kadar sık sık karıştırarak

DERİN YAĞDA KIZARTILMIŞ YEŞİL ZEYTİN

10 DAKİKA 4 KİŞİLİK 7 MALZEME MALZEMELER 1 adet 660 cc kavanozda CEREN çekirdeksiz yeşil zeytin 1 su bardağı un