Kuru Domates Çeşitlerimiz

Ürün

Üretim

Depolama

Lojistik

K

uru domatesler, genellikle pizza/pide, makarna sosları, salatalar, omlet ve yumurtalı yemekler, sandviçler, kebaplar ve et yemekleri, çorba ve soslarda kullanılabildiği gibi atıştırmalık olarak da tüketilebilir.

Kuru domateslerin farklı boyutlarda üretimi mümkündür. Bunlar arasında küçük ve küp şeklinde kesilmiş, orta boy ve dilimlenmiş, yarım ve bütün halde kuru domatesler bulunmaktadır. Kullanım amaçlarına ve pişirme yöntemlerine bağlı olarak farklı boyutlardaki kuru domatesler tercih edilebilir.

Kuru domateslerin uzun raf ömrü, saklama kolaylığı ve lezzeti nedeniyle birçok tarifte kullanılabildikleri gibi oldukça tercih edilen bir üründür.

İletişim Formu

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir